Wie zijn wij: Sofie en Greg. Wij zijn echte Bourgondiërs, houden van lekker eten, alle soorten keukens maar vooral de Italiaanse keuken. Vandaar dat we ons hierin verdiept hebben. Wij zijn geen Italianen en zullen ons daar ook zeker niet mee vergelijken, wij willen de mensen gewoon laten genieten van tapas, pizza en pasta zoals wij ze graag lusten. Met andere woorden de Italiaanse keuken met een Belgische toets van Sofie. Het pizzadeeg wordt op authentieke wijze en met veel passie voor het product door ons gemaakt. Elk detail is belangrijk, de temperatuur van de omgeving, temperatuur van het water, de hoeveelheid van het water, op welk moment je welk ingrediënt toevoegt, alles moet tot in detail uitgevoerd worden! En dat lieve mensen, dat proef je! Het deeg wordt minimum 48 u op voorhand gemaakt en dan gaat het de koelcel in. Voor de rest gebruiken we enkel ingrediënten die rechtstreeks vanuit Italië komen. Op een lekker deeg horen uiteraard topproducten, niet waar? Wat is anders het nut van de tijd en de energie die we steken in het maken van het deeg. Geen zin in pizza? Neem dan even een kijkje bij op de tapas of pasta kaart, allemaal vers bereide gerechten. Ze zijn het proeven zeker waard. Iemand een allergie? Glutenvrije pasta’s en pizza’s zijn mogelijk, wel min 48u op voorhand te bestellen zodat ik de nodige voorbereiding hiervoor kan nemen. Voilà, dat is het in een notendop. Overtuigd? kom dan langs in Café Den Bruinvis of bestel via take away. Niet overtuigd, kom dan zeker eens langs zodat we jullie alsnog kunnen overtuigen van onze lekkere gerechten. Hopelijk tot snel! Het La Focena team (Greg, Sofie, Robine en Gilles).